ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Ο διαδικτυακός μας τόπος, http://www.xdream.gr  , δικαιούχος του οποίου είναι η εταιρία με την επωνυμία  «Π.ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΝ.ΙΚΕ» και τον διακριτικό τίτλο «ALEXPAN ΜΟΝ. Ι.Κ.Ε» που εδρεύει στην Αγία Παρασκευή Αττικής, οδός Ύδρας  αρ. 12 , με ΑΦΜ  800655682  (εφεξής και χάριν συντομίας η "Εταιρία") παρέχει τις πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρίας υπό τους παρόντες αναλυτικά περιγραφόμενους όρους χρήσης, τους οποίους ο εκάστοτε επισκέπτης/χρήστης του ιστότοπου παρακαλείται να διαβάσει προτού προβεί στη χρήση του. Σε περίπτωση διαφωνίας, ο χρήστης οφείλει να μην προβεί σε χρήση της ιστοσελίδας, αλλά να γνωστοποιήσει στην Εταιρία τις όποιες τυχόν παρατηρήσεις του, προκειμένου να εξεταστούν, στα πλαίσια της καλής πίστης και των συναλλακτικών ηθών.

1. Εισαγωγή

Η Εταιρία παρέχει στους επισκέπτες/χρήστες του ιστότοπου πλήθος πληροφοριών σχετικών με τις υπηρεσίες που παρέχει στο κοινό και των όρων παροχής τους, καθώς και διαφημίσεων. Πληροφορεί επίσης τους χρήστες για τη δυνατότητα επικοινωνίας τους με την εταιρία, παρέχοντάς τους όλα τα στοιχεία επικοινωνίας με αυτή και με κάθε δυνατό τρόπο, προκειμένου να ξεκινήσουν τη συνεργασία τους μαζί μας ή να εκφράσουν τα αιτήματά τους, παράπονα, απόψεις κλπ. Το σύνολο των υφιστάμενων υπηρεσιών καθώς και οποιεσδήποτε νέες υπηρεσίες συμπεριληφθούν στον ιστότοπο στο μέλλον, υπόκεινται στους παρόντες όρους χρήσης.

2. Υποχρεώσεις του Χρήστη

Ο επισκέπτης/χρήστης των υπηρεσιών του ιστότοπου, αποδέχεται πλήρως και αναντίρρητα ότι το σύνολο των πληροφοριών/υπηρεσιών του ιστότοπου, παρέχεται «όπως έχει» και η Εταιρία ουδεμία ευθύνη φέρει αναφορικά με την περιορισμένη χρονική διάρκεια, την ορθότητα των πληροφοριών, την διαγραφή, την κακή απόδοση, την αδυναμία ηλεκτρονικής αποθήκευσης δεδομένων των χρηστών καθώς και την οιαδήποτε ζημία, η οποία ενδεχομένως προκληθεί από την χρήση του ιστότοπου. Η χρήση του ιστότοπου διέπεται από τις διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου, που είναι δεσμευτικές για τον εκάστοτε χρήστη/επισκέπτη, ο οποίος υποχρεούται να συμμορφώνεται με αυτές. Επιπρόσθετα, ο χρήστης/επισκέπτης υποχρεούται να χρησιμοποιεί το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες του ιστότοπου σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία, τα χρηστά ήθη και τους παρόντες όρους, απέχοντας από οποιαδήποτε ενέργεια που μπορεί να προσβάλλει άλλους επισκέπτες/χρήστες ή να δημιουργήσει προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία του ιστότοπου.

Ο χρήστης/επισκέπτης που επισκέπτεται τον ιστότοπο ενημερώνεται για όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει η Εταιρία  και για τον τρόπο με τον οποίο ο χρήστης μπορεί να λάβει τις υπηρεσίες αυτές. Αν ο χρήστης επιθυμεί να επικοινωνήσει με την εταιρία μας, είτε για να λάβει κάποια από τις υπηρεσίες μας, είτε για να πραγματοποιήσει συνεργασία μαζί μας, είτε για να εκφράσει αίτημα, παράπονο, αναφορά κλπ, θα πρέπει να απευθυνθεί σ’ εμάς μέσω κάποιου από τους τρόπους επικοινωνίας που αναγράφονται στον παρόντα ιστότοπο.

Επιπλέον, ο χρήστης θα πρέπει να είναι ηλικίας δέκα οχτώ (18) ετών και άνω. Σε κάθε άλλη περίπτωση η Εταιρία μας δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τη χρήση αυτή. Αν είστε γονέας ή έχετε τη μέριμνα ανηλίκου που κάνει χρήση του ιστότοπου φέρετε πλήρη την ευθύνη που απορρέει από τη χρήση αυτή, συμπεριλαμβανομένων τυχόν οικονομικών υποχρεώσεων που προκύπτουν εξ αυτής.

3. Περιορισμός Ευθύνης Εταιρίας

Η Εταιρία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου οι υπηρεσίες του ιστότοπου να παρέχονται αδιάλειπτα και χωρίς τεχνικά προβλήματα. Επιπρόσθετα, έχει λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα που είναι απαραίτητα και υποχρεούται να λάβει σύμφωνα με τους κανόνες και τις διατάξεις του Ευρωπαϊκού Κανονισμού για την Προστασία των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (EU GDPR) 679/2016, με σκοπό την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

Δεν ευθύνεται, όμως, στην περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, διακοπεί η λειτουργία του ιστότοπου ή καταστεί δυσχερής ή/και αδύνατη η πρόσβαση σε αυτόν ή/αν, παρά τα τηρούμενα μέτρα ασφαλείας, εντοπιστούν « ιοί » ή άλλο επιβλαβές λογισμικό και μεταδοθούν στα τερματικά των χρηστών/επισκεπτών, ή αν τρίτα, μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα (hackers), παρέμβουν στο περιεχόμενο και στην λειτουργία του ιστότοπου, καθιστώντας δυσχερή την χρήση του ή προκαλώντας προβλήματα στη λειτουργία του.

Η Εταιρία διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα και ο χρήστης/επισκέπτης το αποδέχεται ανεπιφύλακτα, να διακόπτει μόνιμα ή προσωρινά την λειτουργία του ιστότοπου με ή χωρίς προειδοποίηση προς τους χρήστες.

4. Αποκλεισμός Ευθύνης Για Τις Παρεχόμενες Πληροφορίες

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα και αφορούν στις υπηρεσίες της εταιρίας προέρχονται από την Εταιρία. Αντιθέτως, η Εταιρία ουδεμία ευθύνη φέρει αναφορικά με το περιεχόμενο των διαφημίσεων που αναρτώνται στον ιστότοπο, καθώς επίσης και την επικοινωνία του χρήστη/μέλους με τρίτους που διαφημίζονται στην ιστοσελίδα. Περαιτέρω, η Εταιρία δεν ευθύνεται για οποιοδήποτε ζήτημα ανακύψει από τυχόν σύναψη πάσης φύσεως εμπορικής συναλλαγής μεταξύ του χρήστη και του τρίτου διαφημιζόμενου. Οι διαφημίσεις που τυχόν αναρτώνται στην ιστοσελίδα δεν δύνανται σε καμία περίπτωση να εκληφθούν ως συμβουλές, ούτε υποκρύπτουν προτροπή της Εταιρίας για την τέλεση συγκεκριμένων πράξεων ή για την προτίμηση κάποιου διαφημιζόμενου προϊόντος. Ως εκ τούτου, ο εκάστοτε χρήστης/επισκέπτης χρησιμοποιεί τις παρεχόμενες πληροφορίες της ιστοσελίδας αποκλειστικά και μόνο με δική του πρωτοβουλία.

5. Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Τα πνευματικά δικαιώματα του περιεχομένου και των υπηρεσιών του ιστότοπου, ήτοι ενδεικτικά και όχι περιοριστικά συμπεριλαμβανομένων των κειμένων, φωτογραφιών, σχεδίων, εμπορικών και οικονομικών στοιχείων, προγραμμάτων, πάσης φύσεως αρχείων, σημάτων/λογοτύπων, προστατεύονται από τους Ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας και ανήκουν αποκλειστικά στην Εταιρία, διατίθενται, δε, στους χρήστες/επισκέπτες του αυστηρά για προσωπική χρήση.

Η Εταιρία πάντα στα πλαίσια της καλής πίστης και των οικείων συναλλακτικών ηθών καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που εμφανίζονται κάθε φορά στον ιστότοπο να είναι κατά το δυνατόν ακριβή, πλήρη και αληθή. Περαιτέρω, απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου του ιστότοπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου της ιστοσελίδας με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της Εταιρίας ή οποιουδήποτε άλλου δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Σε διαφορετική περίπτωση οι ως άνω ενέργειες μπορεί να αποτελέσουν προσβολή των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας της Εταιρίας, η οποία διατηρεί το δικαίωμα να διεκδικήσει κάθε προκληθείσα σε αυτή θετική και αποθετική ζημία, σύμφωνα με τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας.

Ο χρήστης/επισκέπτης της ιστοσελίδας, αποδέχεται και αναγνωρίζει ότι η Εταιρία έχει τη δυνατότητα εμπορικής αξιοποίησης (είτε η ίδια, είτε μέσω τρίτου) του συνόλου του περιεχομένου που εμφανίζεται στον ιστότοπο.

6. Προσωπικά Δεδομένα -Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα της Εταιρείας  ή που επικοινωνήσατε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Εμείς στην Εταιρεία θεωρούμε εξαιρετικά σημαντική την προστασία των προσωπικών δεδομένων όσων επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας. Για το λόγο αυτό έχουμε προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την τήρηση όλων των κανόνων για την προστασία προσωπικών δεδομένων. Χειριζόμαστε τα «προσωπικά δεδομένα» σύμφωνα με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ της Εταιρείας  σχετικά με την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων καθώς επίσης σύμφωνα με τη Ευρωπαϊκή Νομοθεσία και κάθε άλλη εφαρμοστέα κατά τόπους νομοθεσία σε σχέση με την φύλαξη, επεξεργασία, πρόσβαση και μεταφορά προσωπικών δεδομένων .Η ιστοσελίδα της http://www.xdream.gr  ,στην οποία εμφανίζεται πάντοτε η πολιτική περί προστασίας προσωπικών δεδομένων («η πολιτική») και που σας ζητά οποιεσδήποτε πληροφορίες, συλλέγει, διατηρεί και διασφαλίζει τις προσωπικές πληροφορίες αυτές σύμφωνα με την ανωτέρω πολιτική, καθώς και με την ισχύουσα νομοθεσία και τους εφαρμοστέους κανονισμούς και οδηγίες. Η πολιτική αυτή εφαρμόζεται σε προσωπικές πληροφορίες (όπως αυτές ορίζονται κατωτέρω) που έχουν συλλεγεί από μέσα επικοινωνίας (όπως ιστοσελίδες, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και άλλα διαδικτυακά εργαλεία) στα οποία υπάρχει σύνδεσμος (link) με την πολιτική αυτή.

Συλλέγουμε μόνο προσωπικά δεδομένα σε σχέση με εσάς, εφόσον εσείς επιλέξετε να μας τα χορηγήσετε. Δεν μοιραζόμαστε κανένα προσωπικό δεδομένο με τρίτα μέρη για δική τους εμπορική χρήση, εκτός αν ρητώς μας έχετε δώσει σχετική άδεια. Παρακαλούμε να μελετήσετε την παρούσα Δήλωση για να μάθετε περισσότερα για το πως συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε, μοιραζόμαστε και προστατεύουμε τις πληροφορίες στο διαδίκτυο.

  • Πληροφορίες που συλλέγονται
  • Οι επιλογές σας
  • Ασφάλεια
  • Σύνδεσμοι με άλλες ιστοσελίδες
  • Δήλωση για το απόρρητο των ανηλίκων
  • Πρόσθετες πληροφορίες για τις ιστοσελίδες μας
  • Πως να επικοινωνήσετε με την Εταιρεία
  • Αυτόματα συλλεγόμενες Πληροφορίες

Πληροφορίες που συλλέγονται

Η Εταιρεία μας   χρησιμοποιεί γενικά δύο τρόπους συλλογής προσωπικών πληροφοριών στο διαδίκτυο:

Πληροφορίες που λαμβάνουμε

- Προσωπικές πληροφορίες: Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας χωρίς να μας δώσετε καμία προσωπική πληροφορία. Εμείς, μπορεί να συλλέξουμε τις δικές σας προσωπικά αναγνωριστικές πληροφορίες (όπως όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο, διεύθυνση e-mail και άλλες προσωπικές πληροφορίες) μόνο εφόσον εσείς επιλέξετε να μας τις δώσετε μέσω της online κράτησης που παρέχουμε.

- Συγκεντρωτικές πληροφορίες: Σε μερικές περιπτώσεις επίσης, αφαιρούμε τις προσωπικά αναγνωριστικές πληροφορίες από δεδομένα που μας έχετε μεταβιβάσει και τα διατηρούμε σε συγκεντρωτική μορφή. Μπορεί επίσης να συνδυάσουμε τα δεδομένα αυτά με άλλες πληροφορίες για τη δημιουργία ανωνύμων, συγκεντρωτικών στατιστικών δεδομένων (π.χ. αριθμό επισκεπτών, όνομα χώρου (domain name) του παρόχου υπηρεσιών Ίντερνετ), που μας βοηθούν στην βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσιών μας.

Οι επιλογές σας

Έχετε διάφορες επιλογές σε σχέση με την χρήση της ιστοσελίδας μας. Μπορείτε να αποφασίσετε ότι δεν επιθυμείτε να στέλνετε καμία προσωπικά αναγνωρίσιμη πληροφορία, με το να μην εισάγετε τα στοιχεία αυτά σε κανένα πεδίο στην ιστοσελίδα μας και με το να μην κάνετε χρήση καμίας διαθέσιμης προσωποποιημένης υπηρεσίας, αν υφίσταται. Αν επιλέξετε να υποβάλλετε προσωπικά δεδομένα σας, έχετε το δικαίωμα να δείτε και να διορθώσετε ή και να διαγράψετε τα δεδομένα αυτά οποιαδήποτε στιγμή με το να έχετε πρόσβαση στην αίτησή σας. Ορισμένες ιστοσελίδες μπορεί να σας ζητήσουν την άδεια για συγκεκριμένες χρήσεις των πληροφοριών σας και εσείς μπορείτε είτε να συμφωνήσετε είτε να αρνηθείτε στις χρήσεις αυτών. Όπως περιγράφεται  παρακάτω, εάν επιθυμείτε να εμποδίσετε την λήψη cookies ώστε να μην μπορείτε να αναγνωρίζεστε κατά την περιήγησή σας στις ιστοσελίδες μας, μπορείτε να ρυθμίσετε το browser σας να αρνείται την λήψη των cookies ή να σας ειδοποιεί κάθε φορά που αυτά σας αποστέλλονται.

Ασφάλεια

Η Εταιρία μας χρησιμοποιεί τεχνολογία, μέτρα ασφάλειας και προγράμματα προστασίας σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα της αγοράς. Είναι, παρόλα αυτά δική σας ευθύνη να διασφαλίσετε ότι ο ηλεκτρονικός υπολογιστής που χρησιμοποιείτε είναι επαρκώς ασφαλής και προστατεύεται κατά επικίνδυνου λογισμικού, όπως Trojan, ιών κ.λπ. Πρέπει να γνωρίζετε ότι χωρίς επαρκή μέτρα ασφάλειας (π.χ. ασφαλή ρύθμιση του browser σας, ενημερωμένο λογισμικό για ιούς, αποτελεσματικό firewall, μη χρήση λογισμικού από αμφίβολες πηγές, κλπ.) υπάρχει ο κίνδυνος τα δεδομένα, καθώς και οι κωδικοί που χρησιμοποιείτε για να προστατεύσετε την πρόσβαση στα δεδομένα σας, να γνωστοποιηθούν σε μη εξουσιοδοτημένα άτομα.

Σύνδεσμοι με άλλες ιστοσελίδες

Η  ιστοσελίδα μας ενδέχεται να περιλαμβάνει συνδέσμους με έναν αριθμό ιστοσελίδων, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν χρήσιμες πληροφορίες για τους επισκέπτες μας. Η παρούσα Δήλωση για το ιδιωτικό απόρρητο δεν έχει εφαρμογή στις ιστοσελίδες αυτές, και σας συνιστούμε να τις επισκέπτεστε απευθείας για να πληροφορηθείτε την δική τους πολιτική για το ιδιωτικό απόρρητο.

Ενημέρωση της δήλωσης περί απορρήτου

Κατά διαστήματα η Εταιρία ενδέχεται να αναθεωρεί το περιεχόμενο της δήλωσης ειδοποίησης για την προστασία των προσωπικών δεδομένων στον ιστότοπο. Οι αλλαγές αυτές θα εμφανίζονται αμέσως στην παρούσα σελίδα. Η συνεχόμενη χρήση της ιστοσελίδας μας θα δηλώνει την συγκατάθεσή σας στη χρήση των νέων στοιχείων της.

Πως να επικοινωνήσετε με την Εταιρία

Αν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρία μας μπορείτε γραπτώς στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή στα  τηλ. 210-6080459, 210-6015514 ή με επιστολή στην διεύθυνση που αναφέρεται παραπάνω.

7. Αυτόματα συλλεγόμενες Πληροφορίες και Cookies

Συλλέγουμε πληροφορίες αυτόματα μέσω της ιστοσελίδας μας και χρησιμοποιούμε cookies και άλλες αυτόματες τεχνολογίες σύμφωνα με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES  της Εταιρείας   ,  την οποία καλούμε τον εκάστοτε επισκέπτη/χρήστη του ιστότοπου να διαβάσει προτού προβεί στη χρήση του.

8. Εφαρμοστέο Δίκαιο - Δικαιοδοσία

Οι παρόντες όροι διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο. Για κάθε διαφορά που τυχόν ανακύψει αναφορικά με την λειτουργία και χρήση της ιστοσελίδας, εφόσον δεν καταστεί δυνατή η συναινετική διευθέτηση αυτής, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια των Αθηνών. Για κάθε διαφορά σχετικά με την ερμηνεία και την εφαρμογή των παρόντων όρων και προϋποθέσεων, καθώς και για κάθε άλλο ζήτημα σχετικά με την χρήση αυτής της ιστοσελίδας, εφαρμοστέο είναι το Ελληνικό Δίκαιο.

9. Λοιποί Όροι

Η προστασία προσωπικών δεδομένων διέπεται από τις αρχές  του Κανονισμού ΕΕ 2016/679 και τον  σχετικό Εθνικό εφαρμοστικό Νόμο.

Η αποδοχή των παρόντων όρων χρήσης λογίζεται ως γενομένη με την είσοδο και την πλοήγηση του επισκέπτη/χρήστη στην  Εταιρεία. Η αποδοχή αυτή συνίσταται στη ρητή, ανεπιφύλακτη και αμετάκλητη συμφωνία του προς συμμόρφωση με τους όρους αυτούς. Σε περίπτωση διαφωνίας του επισκέπτη/χρήστη με κάποιον από τους όρους, αυτός οφείλει να διακόψει και να αποφύγει την περιήγηση του/της στην Εταιρεία  , ειδοποιώντας, εφόσον το επιθυμεί, σχετικά το διαχειριστή.

Οποιοσδήποτε εκ των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετος προς την ισχύουσα νομοθεσία, παύει αυτοδικαίως να ισχύει, χωρίς, σε καμία περίπτωση, να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. Η Εταιρία δύναται να συνάψει συμφωνία για την ανάθεση των υποχρεώσεών της σε κατάλληλο τρίτο πρόσωπο. Όλες οι κοινοποιήσεις πρέπει να γίνονται εγγράφως, δια χειρός ή μέσω ταχυδρομείου.

Οι παραπάνω όροι αποτελούν την πλήρη συμφωνία με την Εταιρία, η οποία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει ή να διαγράφει όλους τους όρους του παρόντος, χωρίς καμία προειδοποίηση.

Η τροποποίηση ή ανανέωση θα ισχύει από την στιγμή που θα ενημερωθεί σχετικά το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή.

Δεκέμβριος 2018

 

Διεύθυνση
Ύδρας 12,
Αγία Παρασκευή, Αττική
Τ.Κ: 15342

Τηλέφωνα
210-6080459, 210-6015514

Email
reservations@xdream.gr


Online Κράτηση